Menu Sluiten

Tarieven

Voor meer informatie over de cursussen of om je aan te melden/een afspraak te maken, vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zsm contact met je op.

Face-to-Face basispakketten

Fitness- en conditietraining Basispakket (Face-to-Face, Buiten)
Dit pakket bestaat uit een uitgebreide Intake en 4 Vervolglessen. Op een mooie locatie buiten kun je deze cursus volgen. De buitenlocatie zal in de omgeving van Arnhem zijn. Ik zoek een mooie locatie voor de lessen uit.

De intake duurt ca. 60 minuten, de 4 andere lessen elk ca. 30 – 45 minuten

€199,00

Fitness- en conditietraining Basispakket (Face-to-Face)

Dit pakket bestaat uit een uitgebreide Intake en 4 Vervolglessen. De lessen vinden plaats op het praktijkadres of bij u, de klant thuis (maximaal 20 km enkele reis vanaf het praktijkadres, google routeplanner is hierbij leidend)

De intake duurt ca. 60 minuten, de 4 andere lessen elk ca. 30 minuten

€175,00 op het praktijkadres / €199,00 bij de klant thuisOnline Cursussen

Online Conditie- en Fitness Basispakket.
Dit pakket bestaat uit een online intake, de eerste les en 4 vervolglessen.  Een compleet pakket dus.  Klik hier voor meer info over de inhoud van dit pakket en over een aantal belangrijke andere aanwijzingen. Als je dit pakket koopt, ga ik er vanuit dat je deze info, de veiligheidsvoorschriften en de aansprakelijkheidsverklaring hebt gelezen.

Er zit geen tijdlimiet op deze cursus en je kunt zo vaak je het nodig vindt contact opnemen voor hulp en coaching.

Dit pakket kost €175,50

Online Fitness Intake
Online Fitness Vervolgpakket
Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus COVID-19 is nu ook een online intake mogelijk. Deze intake wordt even serieus genomen als een intake op de praktijk of bij u thuis.

Je kunt uiteraard zolang over de intake doen als je wilt. Bij de intake zit ook al de eerste les. Bovendien kun je zo vaak contact opnemen als je nodig vindt. Kosten voor deze intake  €65,00

Een online pakket vervolgafspraken bestaat uit 4 wekelijkse lessen die na de intake op jouw hond worden afgestemd. Bij elke les maak je video’s als huiswerk. Deze worden beoordeeld en aan de hand van deze beoordeling ga je verder naar de volgende les of we passen eerst nog een en ander aan. Deze afspraken kun je pas boeken na de Intake.

In principe kan je over deze lessen zolang doen als nodig.

Ze zijn zo samengesteld dat je na een week meestal met de volgende les door kunt. Het zijn 4 lessen.  €155,00Face-to-Face Fitnesslessen 

Fitness Buitenafspraak Groep

In verband met Corona maatregelen zullen deze lessen tot een nader te bepalen tijdstip NIET door kunnen gaan

Deze afspraken vinden buiten plaats op een nader af te spreken plek. Binnen deze sessie is plaats voor minimaal twee en maximaal vier deelnemers met elk maximaal twee honden.

Deze afspraken kun je pas boeken na de Intake.

De buitenafspraak duurt minimaal een uur en kost €25,00 per hond

Na de eerste 4 vervolgafspraken kun je een abonnement afsluiten. Een abonnement bestaat uit vervolgafspraken en/of buitenafspraken.


Fitnessabonnementen

Aan deze abonnementen gaat altijd een Intake vooraf

FitnessAbonnement 1P (praktijkadres):

4 afspraken van 30-45 minuten: €90,00

FitnessAbonnement 2P (praktijkadres):

10 afspraken van 30-45 minuten: €275,00

FitnessAbonnement 1K (bij klant):

4 afspraken van 30-45 minuten: €130,00

FitnessAbonnement 2K (bij klant):

10 afspraken van 30-45 minuten: €399,00Hond-en-Baas Fitness

Intake Hond-en-Baas Fitness.
Deze intake is iets uitgebreider dan de gewone intake. Er zullen ook vragen gesteld worden over jouw gezondheid en conditie. Tenslotte willen we geen gezondheidsproblemen tijdens de sessies

De intake duurt minimaal een uur en kost  €75,00

Hond-en-Baas Fitness
Hond-en-Baas Fitnessabonnement
Dit is een vervolgafspraak. Er moet dus altijd eerst een Intake gedaan worden.

Is er iets leukers dan samen met je hond aan je conditie werken? Voor Hond-en-Baas Fitness zoek ik voor beide gelijksoortige oefeningen uit. Leuk om te doen en goed voor je gezondheid. Bovendien krijg je dan ook een idee van de oefeningen die je je hond laat doen 🙂

De vervolgafspraak duurt minimaal 30 minuten en kost  €45,00

Ook aan dit abonnement gaat een Intake voor Hond-en-Baas vooraf

4 afspraken van 30-45 minuten: €120,00

10 afspraken van 30-45 minuten: €220,00 

Noot:In alle gevallen krijg je huiswerk mee naar huis, kun je kosteloos (je betaalt alleen de normale gesprekskosten) bellen of mailen. Na de intake krijg je een rapportage per email.