Menu Sluiten

Conditie Baseline maken (online)

0 student

Voor elke hond is het belangrijk om in goede conditie te zijn. Maar hoe zit het eigenlijk met de conditie van jouw hond?

In deze cursus gaan we hier naar kijken. We gaan een zogenaamde baseline van de conditie en van een aantal gezondheidswaarden bepalen. Die laatste kun je heel goed gebruiken ter vergelijking van de gezondheid van je hond op elk willekeurig moment.

Deze baseline is erg handig om te hebben als je hond letsel op loopt, een ongeluk krijgt of ziek wordt. Voor de dierenarts is het in die gevallen erg handig om te weten wat voor jouw hond de normale waarden zijn. En tijdens het revalidatietraject kun je vergelijken, zien of de conditie van je hond weer op het peil is van voor het letsel, ongeluk of de ziekte.

Deze cursus met begeleiding. Dat houdt in dat je opdrachten kunt maken en opsturen ter beoordeling, maar je kunt als cursist je video’s of foto’s ook in de KwispelFitness Facebook groep plaatsen. Daar kan ik dan eventueel op reageren, maar je kunt daar ook input vragen/krijgen van andere cursisten. Dit is een besloten groep, alleen voor deelnemers aan een cursus van KwispelFitness.

Instructor

€40,00